Omschrijving

De ideale gezinswoning? Oordeel zelf!
In ieder geval heeft deze keurige en onderhoudsarme 2/1 kap woning met garage alle ingrediënten om als ideale gezinswoning bestempeld te worden. In 1998 is de basis gelegd en in 2012 is de woning vergroot tot de huidige vorm. Door de opbouw op de garage heeft de woning nu de mogelijkheid van 4 ruime slaapkamers en een werkruimte op de eerste etage. Daarboven zit de zolderverdieping (stahoogte). Gelegen op een fraaie hoekkavel op een kavel van 318 m².

Degelijk gebouwd met betonnen vloeren, geheel met kunststof kozijnen, kunststofgoten en de topgevel bestaat uit werzalith. De lange oprit naar de stenen garage geeft ruimte voor meerdere auto’s. Gezellige achtertuin met veel privacy, voorzien van een fraaie overkapping. Kortom een mooie rustige woonplek in een leuk dorp gelegen nabij Heerenveen en Gorredijk voor de voorzieningen.

Indeling en afmetingen woonhuis: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Luxwoude is een gezellig dorpje met een rijk verenigingsleven en een eigen dorpshuis. Ideaal gelegen ten opzichte van de A7 en A32 nabij Heerenveen. Het nabijgelegen Langezwaag (op slechts 2 km) voorziet in de basisschool. Maar ook de natuurgebieden van Oranjewoud en De Deelen zijn op fietsafstand. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de A7, tussen Heerenveen en Drachten. Binnen een halfuur bent u in Leeuwarden of Groningen

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Nefit 2020)
• Twee airco units (2021): begane grond en etage
• Keuken (2011): met twee koelkasten, stoomoven, combi magnetron, afzuigkap, inductiekookplaat en vaartwasser
• Badkamer (2016): met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator
• Elektrisch: 11 groepen, krachtgroep en aardlek
• Laadpaal voor het opladen van een elektrische auto is ter overname
• Glasvezel is in aantocht (huidige bewoners hebben zich aangemeld)