Omschrijving

GASLOZE MANTELZORGWONING:

De ideale mantelzorgwoning voor een alleenstaande of een tweetal. Ben je in een situatie waarin het nodig is om zorg te verlenen aan een alleenstaande persoon of een stel die klein wil wonen? Dan is dit ideaal. Zodra er sprake van een zorgindicatie is, kan deze unit vergunningvrij geplaatst worden. Tenminste als het binnen het bouwvlak blijft. Uiteraard is wel een melding nodig.

LET OP: de informatie op deze site is toegespitst op de huidige situatie. Het hangt uiteraard van de nieuwe locatie (uw locatie) af hoe dit in de toekomst zal zijn. De woonunit komt immers op een, voor ons, nu nog onbekende locatie. U dient deze informatie op die manier te lezen. Als voorbeeld: er is ons niet bekend of er al dan niet een parkeerplaats beschikbaar is op uw locatie…..

De mantelzorgwoning is gebouwd door DomusCura, dé bouwer en specialist van mantelzorgwoningen in Nederland!

Bij koop zal transport en plaatsing door / in opdracht van DomusCura plaats vinden. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs inbegrepen. Een offerte zal voor dat deel op maat gemaakt moeten worden aangezien dit locatie en afstand afhankelijk is. Levering in heel Nederland is mogelijk. Verder zijn er grondkosten een aansluitkosten te verwachten op uw eigen locatie. Ook deze kosten zijn niet inbegrepen. Een globale schatting van deze kosten ligt tussen € 20.000 en € 25.000.

De mantelzorgwoning is beschikbaar en kan op korte termijn (afhankelijk planning plaatsing en transport) geleverd worden.

Deze mantelzorgwoning is van alle gemakken voorzien:

* Vloerverwarming geheel
* Zonwering
* Airco
* Keuken met volledige inbouwapparatuur
* Automatische verlichting badkamer
* Automatische deur (met instelbare tijd)
* Spiegelverwarming douche
* Douche-zitje
* Openslaande terrasdeuren
* Volledige isolatie
* TV aansluiting
* Internet mogelijkheid (alarm mogelijkheden)
* Telefoon aansluiting
* Rioolaansluiting
* Water en elektrisch aansluiting
* Compleet gasloos