Omschrijving

Bijzonder sfeervolle (starters)woning. De woning is oorspronkelijk gebouwd rond 1900 en heeft een hele knusse uitstraling met authentieke elementen zoals balkenplafond en paneeldeuren. De woning is goed onderhouden, grotendeels gemoderniseerd en geïsoleerd. De tuin op het westen grenst aan een groenvoorziening/speelweide waardoor u veel vrijheid ervaart. Pluspunt is ook de bereikbaarheid achterom vanaf de 1e Compagnonsweg, hierdoor kunt u op uw eigen erf parkeren.

Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Inhoud ± 250 m³, perceel 203 m², bouwjaar oorspronkelijk ca. 1900.

Bontebok is een dorp met ca. 400 inwoners in de gemeente Heerenveen met een rijk verenigingsleven en een dorpshuis. Voor de winkels bent u aangewezen op dorpen zoals Nieuwehorne, Gorredijk of Heerenveen. De basisschool in De Knipe is op fietsafstand.
Natuurgebieden als het “Katlijker Schar”, “de Kiekenberg”, “de Tjongervallei” en Oranjewoud zijn nabij. Dit alles op ca. 10 minuten autorijden van Heerenveen, de A32 (richting Zwolle) en de A7 (richting Drachten-Groningen).

Bijzonderheden:

– Badkamer: met douche, wastafel en designradiator
– Keuken (ca. 2014): met vaatwasser (2022), koelkast (2021), combi magnetron, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap
– Elektrisch: 8 groepen, krachtgroep en aardlekschakelaar
– Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Remeha 1996)
– Woonkamer met balkenplafond, paneeldeuren, schouw met rookkanaal en openslaande deuren
– Schilderwerk uitgevoerd in 2021
– Glasvezelaansluiting aanwezig
– Tuin op het westen
– Energielabel D (geldig tot 30-04-2030)
– Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting