Omschrijving

Mooie kans op een hoekwoning!
Door de prijsklasse noemen we dit starterswoningen, maar gezien de ruimte zijn het feitelijk gezinswoningen. Deze populaire woningen zijn namelijk erg ruim gebouwd (met hoge gootlijn) en daardoor geschikt voor kopers die op zoek zijn naar ruimte voor gezin, werk, hobby of een combinatie daarvan.

Gelegen in een kindvriendelijke buurt met alleen bestemmingsverkeer. De woning is degelijk gebouwd met stenen verdiepingsvloeren. Zonnige tuin op het westen met achterom. Maar…. Wel even de handen uit de mouwen. Deze ‘ruwe diamant’ is toe aan een opknapbeurt en modernisering. Daar is, naar onze mening, in de prijs al rekening mee gehouden. De isolatie van deze woning is deels al goed op peil (label C).

Indeling en afmetingen woonhuis: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7. De A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel, Intergas 2019
• Elektrisch: 4 groepen, geen aardlekschakelaar
• Badkamer: vv hoekbad (douchen in bad), 2e toilet en wastafel
• Keuken (2000): met vaatwasser, combi oven en afzuigkap (2021)
• Berging ca. 2018 voorzien van nieuwe dakbedekking
• Deels voorzien van isolerende beglazing
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting