Omschrijving

Meer ruimte dan de buitenkant doet vermoeden. Laat je verrassen.

Hoe perfect wil je het hebben? Verhuisklare sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een ruime hoekkavel in het centrum van Jubbega, nabij het multifunctionele centrum De Kompenije.

Bij de (traditionele) bouw in 1996 is met veel gevoel voor detail gekozen voor duurzame materialen met veel uitstraling.
Vanaf 2019 is bijna alles vernieuwd en gemoderniseerd. Zo zijn onder andere een nieuwe keuken en badkamer geplaatst, is er een nieuwe cv-ketel met boiler geïnstalleerd en is de woning in 2020 buitenom geschilderd. En het resultaat mag er zijn! Wij nodigen u van harte uit om sfeer te komen proeven.

Extra pluspunt: gelegen op een hoekkavel van 480 m² in een kindvriendelijke buurt, tegenover een speelveldje. Aan het einde van de straat loop je de bosstrook in aan de rand van het dorp.

Indeling:
hal, toilet, woonkamer (± 38 m²) door middel van glazen wand met schuifdeuren gescheiden van de woonkeuken (± 17 m²) met moderne en luxe keukeninrichting, bijkeuken, vrijstaande garage (± 24 m²) met zolder.
Etage: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers (± 16, 8 en 8 m²), vernieuwde badkamer met dubbele douche, 2e toilet en 2 wastafels. Vlizotrap naar de ruime zolder.

Verdere indeling: Hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Jubbega is een gezellig dorp met veel voorzieningen waaronder winkels, sportverenigingen en basisonderwijs in de gemeente Heerenveen.

Inhoud ± 435 m³, perceel 480 m², bouwjaar 1996.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer: geheel vernieuwd met ruime douchecabine v.v. 2 douches, 2 wastafels en een toilet
• Keuken: v.v. inductie kookplaat, oven, vaatwasser koelkast en een afzuigkap
• Elektra: 12 groepen, 4 aardlekschakelaars en wisselstroommeter
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (HR Intergas 2017) en elektrische verwarmingspanelen
• Geheel geïsoleerd en voorzien van isolerende beglazing
• Voorzien van 6 zonnepanelen (400 Wp)
• Ruime vrijstaande stenen garage met zolder