Omschrijving

Voor de handige koper! Op een kavel van 634 m2 staat deze zeer eenvoudige, maar ruime vrijstaande woning. Oorspronkelijk gebouwd rond 1935 en eind jaren 70 voor het laatst verbouwd en gemoderniseerd. Er zijn nog enkele authentieke details aanwezig zoals de oude bedstee en paneeldeuren maar voor modernisatie dient u rekening te houden met bijkomende kosten.
Aan de achterzijde staan nu enkele bijgebouwen maar is vrij uitzicht over de tuin en de weilanden mogelijk.

Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

De Knipe is een dorp met ca. 1.400 inwoners op fietsafstand van Heerenveen. Het dorp heeft o.a. een rijk (sport)verenigingsleven, kinderopvang en een basisschool.
De Knipe ligt midden in een landelijk gebied en op loopafstand van de bossen van Oranjewoud en op slechts 5 minuten van de A32 en daarmee een prima verbinding met de randstad.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Eenvoudige keuken en sanitaire voorzieningen
• Elektrisch: 5 groepen en 1 aardlekschakelaar
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Warm water d.m.v. geiser
• De ouderdomsclausule en de niet-bewoningsclausule zijn van toepassing
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van
overdrachtsbelasting