Omschrijving

Door de enorme belangstelling kunnen wij helaas geen bezichtiging meer inplannen, wel noteren wij u graag op de reservelijst!

Je zal er maar mogen wonen! In het buitengebied van het Friese dorp Lippenhuizen staat deze landelijk gelegen sfeervolle woonboerderij. Heerlijk vrij gelegen op een kavel van bijna 2300 m², maar zeker niet afgelegen. Met maximale privacy.

De voorzieningen van Jubbega en Gorredijk zijn op fietsafstand. En ook de ligging t.o.v. de A7 is prima: binnen anderhalf uur bent u bijvoorbeeld al in Amsterdam. De woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond en een ruime slaapkamer op de etage, maar meer slaapkamers zijn mogelijk. Na 50 jaar neemt de huidige eigenaar met pijn in het hart afscheid. Wie neemt het stokje over? De woning is netjes bewoond maar voor hedendaagse begrippen iets gedateerd. Voor modernisatie dient u daarom rekening te houden met bijkomende kosten. Even de handen uit de mouwen en u woont hier prachtig op een ruime kavel! Daarna kan er weer een hele generatie lang heerlijk gewoond en genoten worden.

Indeling en afmetingen woonhuis: de woning heeft een ideale en gewilde indeling; hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

De woning is gelegen in het buitengebied tussen Lippenhuizen en Jubbega.
Vandaar dat we u over beide dorpen informeren: De woning is gelegen op slechts enkele kilometers van Jubbega (gemeente Heerenveen). Een gezellig dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen, multifunctioneel centrum de Kompenije, met voorzieningen voor jong en oud en basisonderwijs.
Iets verderop ligt Lippenhuizen, een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• In 1992 is het dak vernieuwd en geïsoleerd
• In de jaren 90 voorzien van isolerende beglazing
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen Nefit CV ketel (2003)
• De woning is aangesloten op het riool
• Glasvezel loopt door de Singel, maar er is nog geen aansluiting voor deze woning gekozen
• De wanden zijn deels geïsoleerd, deels ongeïsoleerd
• Onder de slaapkamer zijn schelpen in de kruipruimte aangebracht
• Badkamer met douche, wastafelmeubel en ligbad
• Keuken met kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer en stenen werkblad