Omschrijving

De ideale gezinswoning bestaat! Deze degelijk gebouwde vrijstaande woning heeft veel te bieden: veel ruimte, keurig onderhouden, een grote garage met beloopbare zolder en een slaap-/werkkamer op de begane grond. De keuken, het toilet en de badkamer zijn in 2008 vernieuwd en de cv ketel is van 2020. Deze in 1990 traditioneel gebouwde woning staat op een hoekkavel van 690 m² op loopafstand de Liphústerheide en van het nieuwe multifunctioneel centrum de It Kobunderhûs, met dorpshuis, openbare basisschool, peuterspeelplaats en sportvereniging.

Indeling:
hal, toilet, woonkamer, half open keuken, bijkeuken, aangebouwde garage met zolder. Etage: overloop, 3 slaapkamers en een ruime badkamer. (Vaste) trap naar de ruime zolder. Voor maatvoering zie de plattegronden.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Inhoud ± 480 m³, perceel 690 m², bouwjaar 1990.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer (2008): met 2e toilet, wastafelmeubel en douchecabine
• Woonkeuken (2008): v.v. koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Elektrisch: 5 groepen, kookgroep, 2 aardlekschakelaars en slimme meter
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Remeha 2020)
• De niet bewonings-clausule is van toepassing
• De overdracht dient plaats te vinden bij Rispens Notarissen in Gorredijk