Omschrijving

Vraagprijs is koopprijs! Zo kan het ook! Geen inschrijving, maar direct weten waar je aan toe bent. Verkopers hebben geen behoefte aan veel kijkers en kiezen daarom voor stille verkoop.

Met recht een ideale gezinswoning. Met maar liefst 6 (slaap)kamers zeer geschikt voor kantoor/praktijk aan huis of voor een groot gezin! In 2000 is deze vrijstaande woning uitgebreid met een grote etage boven de garage en carport. Deze ruimte heeft een eigen entree en opgang, maar is met een kleine aanpassing ook rechtstreeks vanuit de woning bereikbaar. Gelegen aan een doodlopend stukje van het Doalhof, naast een speelveldje. Tuin op het zuid/westen.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met half open keuken (totaal maar liefst 45 m²), bijkeuken, geïsoleerde berging. Etage: overloop, 4 slaapkamers en een complete badkamer. Vlizotrap naar de ruime zolderberging. Bedrijfsgedeelte: eigen entree, toilet, trapopgang, 2 kantoorruimtes en eigen zoldertje.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 7 groepen met 2 aardlekschakelaars
• 12 zonnepanelen (2021) met een capaciteit van 4,3 Wp
• Verwarming woning d.m.v. Remeha combi CV ketel (2005)
• Verwarming ‘bedrijfsgedeelte’: d.m.v. AWB CV ketel (1999)
• Keuken (2005) v.v. koelkast (2020), oven, 5 pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser (2018)
• Nette badkamer (2003) in kunststof dakkapel v.v. toilet, ligbad, douche, wastafelmeubel en designradiator
• Woonhuis buitenom in eigen beheer regelmatig geschilderd