Omschrijving

Ideaal beleggingspand of woon/werk pand. De bestemming is gemengde doeleinden, waaronder winkel, dienstverlening, maatschappelijk en wonen.

Met een oppervlakte van maar liefst 220 m² op de begane grond en bijna 60 m² op de etage een bijzonder ruim pand. En zeer degelijk gebouwd. Het betreft een voormalig bankgebouw. Momenteel verhuurd aan meerdere huurders. Een huuropbrengst van circa € 17.000,– is eenvoudig haalbaar gebleken. Met enige inspanning is er zelfs meer huur uit te halen aangezien sommige ruimtes deels ongebruikt blijven en er ook mogelijkheden zijn voor trainingen en vergaderingen. Een totale huuropbrengst van circa € 22.500,– is realistisch. Inzage in de huurinkomsten, huurcontracten en dergelijke is bespreekbaar bij serieuze belangstelling. Eventueel is oplevering vrij van huur bespreekbaar, met inachtneming van de huurrechten van de zittende huurders.

Om het pand geschikt te maken voor bewoning zijn nog wel aanpassingen nodig en moeten voorzieningen aangebracht worden (keuken, badkamer e.d.), u dient hier in uw budget rekening mee te houden.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om te bezichtigen. Maar uitsluitend in overleg met de makelaar.

Nij Beets is een gezellig dorp aan het Polderhoofdkanaal met o.a. twee basisscholen, kleine supermarkt, sportverenigingen en openlucht zwembad. Gelegen nabij fraaie natuurgebieden en op korte afstand van de A7 en de vele voorzieningen van Drachten. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uur bereikbaar!

Perceel 495 m². Bouwjaar 1968, jaren 90 verbouwd en uitgebouwd.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Remeha uit 2009)
• Schilderwerk buitenom in 2014 uitgevoerd
• Elektrisch voorzien van ruim voldoende groepen
• Plat dak in 2013 deels vernieuwd (waar nodig)