Omschrijving

Achter deze voorgevel treft u maar liefst 495 m2 winkel/bedrijfsoppervlakte en een keurige bovenwoning (ca. 73 m2 met zolder). Sinds 2015 is het gehele pand gerenoveerd en vrijwel geheel voorzien van isolatie!

Wonen en werken in hartje centrum! Aan u de keuze: het bestemmingsplan geeft vele mogelijkheden, zoals winkelruimte, kantoor, wonen of een combinatie hiervan. De totale kavel is 375 m2.

Het pand wordt momenteel gebruikt als galerie met bovenwoning. Het bestemmingsplan geeft ook mogelijkheden / kansen voor meerdere wooneenheden.

Indeling: begane grond: winkelruimte (thans galerie) van ca. 233 m2 met twee toiletten en een pantry met keuken, opslagruimte (40 m2) en tuin. Etages achterzijde (totaal ca. 212 m2): beiden in gebruik bij de winkel/gallery. Etage voorzijde: een keurige bovenwoning met woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, toilet, wasruimte, badkamer en ruime zolder (via vlizotrap).

Gorredijk is de commerciële hoofdkern van de gemeente Opsterland en heeft ruim 7000 inwoners én wat nog belangrijker is: Gorredijk kent een verzorgingsgebied van maar liefst 17000 mensen. Verder is Gorredijk een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken bovenwoning: met kookplaat, afzuigkap en koelkast
• Keuken beneden: met oven, koelkast, magnetron, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer bovenwoning met douche en wastafel
• Elektrisch: 12 groepen met 4 aardlekschakelaars
• Deels voorzien van isolerende beglazing, deels enkel glas
• Verwarming d.m.v. twee CV ketels (2x Intergas uit 2017)
• In een oude akte staat nog een bepaling dat handel in bouwmaterialen en hout niet toegestaan is