Ga naar de inhoud

Makelaar Nij Beets

Sierd Moll is de makelaar in Nij Beets. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen in Nij Beets?

Bent u opzoek naar een mooie woning in Nij Beets? Een prachtig dorp en een goede bereikbaarheid met Heerenveen en Drachten. Bekijk daarom nu ons ruime aanbod van koopwoningen in Tijnje. Wij helpen u graag met aankopen!

Wonen in Tijnje (Ulesprong) en Nij Beets is lekker landelijk wonen, maar niet afgelegen.

Makelaardij Sierd Moll uit Gorredijk is vaak te vinden in dit prachtige gebied, waar het heerlijk rustig woont. Bekijk het aanbod in Nij Beets.

De gezellige turfroute doorkruist het landelijke gebied met aan de ene kant Tijnje en aan de andere kant Nij Beets.
Sinds kort kunnen de bootjes ook door het Polderhoofdkanaal van Nij Beets. Daar kunnen ze het unieke damshus museum bewonderen. Beide dorpen hebben een rijk verenigingsleven een gezellige eigen kroeg. Er lopen ook prachtige fietsroutes door deze regio. De regio is prima bereikbaar door de ligging nabij de A7. Een prima woonomgeving.

Huis verkopen Nij Beets

Wilt u uw huis verkopen in Nij Beets? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Nij Beets? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is dat niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Nij Beets. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Nij Beets?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Nij Beets. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?