Omschrijving

Alles is liefde….. daarom bij deze woning de gehele maand Februari: Verleidelijk Veel Valentijn Voordeel!

Tijdens de Valentijnsactie heeft u geen kosten koper. Zo kunt u duizenden euro’s besparen. De verkoper betaalt bij aankoop van deze woning tijdens de actieperiode namelijk de kosten koper. Er geldt namelijk een ‘Vrij Op Naam’ (VON) prijs in Februari 2023.

Wilt u meer weten over het verschil tussen Vrij op Naam en Kosten Koper? Neem contact op met ons kantoor of kom vrijblijvend langs op Valentijnsdag 14 Februari tijdens de inloopmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur.

Betaalbaar vrijstaand wonen aan de rand van het centrum! Dat kan in deze degelijk gebouwde vrijstaande woning met garage. Het blijkt wel dat het hier lekker woont, getuige het feit dat we pas na 51 jaar op zoek mogen naar de volgende bewoner. Er is met veel plezier gewoond. De centrumlocatie zorgt voor reuring op een leuke manier. Binnen een paar minuten bent u bij de supermarkt of op de promenade met de terrassen aan de Turfroute. Het huis is keurig onderhouden en bewoond. Op de etage is een modernisering voor de meesten waarschijnlijk wenselijk. Door de hogere gootlijn is er geen ruimteverlies door schuine kanten.

Indeling en afmetingen woonhuis: de woning heeft een speelse en gewilde indeling; hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen. Op het erf is een grote garage aanwezig (ca. 23 m²).

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2011): voorzien van oven, vaatwasser, 4 pits indictie kookplaat, afzuigkap, koelkast, apothekerskast en kelder/kelderkast
• Badkamer: eenvoudig met douche en wastafel
• Elektrisch: moderne groepenkast met 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en krachtgroep
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (2007)
• Schilderwerk in 2020 professioneel uitgevoerd (Bethlehem)
• Voorzien van vloerisolatie en grotendeels van isolerende beglazing
• Dakbedekking plat dak uitbouw is vervangen in 2007 en toen ook geïsoleerd
• De dakbedekking op de garage is in 2017 vernieuwd