Omschrijving

Wonen en werken in hartje centrum! Deze centrumlocatie is voor vele doeleinden geschikt: winkelruimte, kantoor, wonen of een combinatie hiervan.
Op een mooie locatie in het centrum van Gorredijk staat dit ruime woon/winkelpand met dakterras, een leuke tuin en een ruim vrijstaand ‘pakhuis’. Op de begane grond is de winkelruimte (voormalige schoenwinkel) van ca. 75 m² met magazijn van ca. 30 m² en een keuken en bijkeuken. Op de etage een ruime bovenwoning met groot dakterras. In de tuin staat het voormalige pakhuis, een stenen schuur met etage van totaal ca. 88 m² met een uitgang naar de Kerkewal.
In de nabijheid is volop (gratis) parkeerruimte.

Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Volgens de basisregistratie is het bouwjaar van de woning 1933 en van het pakhuis 1867.

Gorredijk is de commerciële hoofdkern van de gemeente Opsterland en heeft ruim 7000 inwoners én wat nog belangrijker is: Gorredijk kent een verzorgingsgebied van maar liefst 17.000 mensen. Verder is Gorredijk een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Warm water d.m.v. geiser
• Voorzieningen qua sanitair en keuken eenvoudig maar netjes en functioneel
• Meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars
• Het plafond op de 2e etage bevindt zich op een hoogte van ca. 1.87 waardoor deze ruimte niet als
woonoppervlak geldt
• Voorkeur overdracht is op langere termijn i.v.m. het vinden van woonruimte van de huidige bewoonster, maar
kan in overleg snel als ze mag blijven wonen tot ze andere woonruimte heeft gevonden