Omschrijving

Let op! Deze twee onder één kap woning heeft een paar hele mooie extra’s te bieden. Te beginnen met de moderne keuken: deze is geplaatst in september 2022(!) en uiteraard voorzien van alle inbouwapparatuur. De begane grond vloer is in dezelfde periode vervangen voor een fraaie laminaatvloer. De woning is zeer degelijk gebouwd en heeft een hoge gootlijn, daardoor veel ruimte, ook op de etage. En door de vaste trap naar de 2e etage zijn er 4 slaapkamers.
Gelegen in de woonwijk Loevestein een prachtige jonge en gezellige woonwijk aan de rand van Gorredijk.
Bekijk de plattegrond maar eens rustig en maak dan snel je afspraak voor een bezichtiging.

Indeling en afmetingen: de woning heeft een ideale en gewilde indeling; hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars, kookgroep
• Geheel goed geïsoleerd, energielabel A
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combiketel (Nefit 2007)
• Badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbel wastafelmeubel
• Keuken (2022): inductie kookplaat, koelkast, oven, combi oven, afzuigkap en vaatwasser (overgezet uit vorige keuken). De combi oven wordt later geleverd en ontbreekt daarom op de foto’s.
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting