Omschrijving

Rustig wonen aan de Compagnonsvaart op loopafstand van het centrum.
Deze twee onder 1 kap woning is door de jaren heen grotendeels gemoderniseerd en ligt aan de rustige kant van de vaart. De achtertuin is bereikbaar via een eigen steeg aan de zijkant van de woning maar ook aan de achterzijde van het perceel. Hier is een ruime garage met schuur gerealiseerd. Zeer geschikt als starterswoning maar ook een gezin kan door de 3 slaapkamers op de verdieping hier een aantrekkelijk en betaalbaar plekje vinden.

Indeling en afmetingen woonhuis: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Goed om te weten: het energielabel wordt helaas en soms ten onrechte afgegeven op basis van beschikbare isolatie-nota’s. Aangezien bij deze woning de wanden en de vloer in het verleden geïsoleerd zijn, maar de nota’s niet meer te vinden zijn, is dit niet meegenomen in het energielabel. Het label is bij deze woning derhalve geen juiste weergave van de werkelijkheid. Uiteraard kunnen we u inzage geven in het energieverbruik indien gewenst. Dat geeft een beter en realistischer beeld.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7. De A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel, Atag 2005
• Elektra: 4 groepen, 2 aardlekschakelaars
• Badkamer: met douche, wastafel en aansluiting wasmachine
• Keuken: met gaskookplaat en afzuigkap
• Ruime houten garage met berging en zolderruimte
• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• Het perceel is aan de achterzijde per auto bereikbaar
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting