Omschrijving

Kwaliteit staat voorop bij deze woning! Zeer degelijk gebouwde en uitgebouwde vrijstaande woning met garage in prima staat van onderhoud. De tuin is vrijwel onderhoudsvrij, fraai en gezellig aangelegd met terras en een schuur. De woning is ook zeer geschikt voor thuiswerkers en daarnaast redelijk eenvoudig levensloopbestendig te maken. En dat alles op een steenworp afstand van het centrum van Gorredijk. En een paar honderd meter de andere kant op liggen de sportvoorzieningen en het zwembad. En die grenzen weer direct aan de rand van de bebouwde kom. Veel mooier wordt het niet!

Indeling: hal, woonkamer met ruime serre en ½ open keuken (totaal maar liefst ± 80 m²). De woonkamer is voorzien van schuifpui naar de tuin en een haardkanaal. Bijkeuken met toilet, garage (± 21 m²) met eigen ruime zolder. Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 16, 12 en 11 m²) en een complete badkamer. Vlizotrap naar de ruime bergzolder. Inhoud inclusief garage ± 670 m³. Bouwjaar 1989, serre/werkkamer 2005. Perceel 510 m².
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7.
We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!
Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. heteluchtketel (2011)
• Warm water d.m.v. CV ketel (Atag 2011)
• Vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing
• Energielabel C, met beperkte investering naar B te krijgen
• Serre voorzien van fraaie gashaard met schouw
• Keuken (2000) v.v. graniet werkblad, koelkast, vriezer, afzuigkap, vaatwasser, oven (2006) en 6 pits gaskookplaat (2006)
• Badkamer (1989) met ligbad, douche, 2e toilet en wastafel
• Houtwerk buitenom wordt jaarlijks gereinigd