Omschrijving

Wow, wat een prachtige ligging! Via de eigen ruim 100 meter lange oprijlaan bereikt u dit prachtige plekje, gelegen aan de weilanden en percelen van Staatsbosbeheer. Toch woont het hier niet geheel afgelegen, de N381 (Drachten-Emmen) is goed bereikbaar en op een afstand van ca. 50 beter wonen de dichtstbijzijnde buren. Dat het hier heerlijk woont blijkt wel uit het feit dat de huidige bewoners hier al bijna hun hele leven wonen, maar daarvoor zelfs de ouders én grootouders ook al. Van het oorspronkelijke bouwjaar (ca. 1900) is door diverse verbouwingen en modernisaties niet veel meer zichtbaar. Wat blijft is een keurige woning met alle voorzieningen op de begane grond en een bijzonder ruime stenen garage met zolder.

Indeling: hal, woonkamer, 2 slaapkamers, woonkeuken, badkamer, toilet, achterom en berging/bijkeuken. Etage: Veel bergruimte.
Vrijstaande stenen garage met zolder. Voor maatvoering en indeling zie plattegronden.

Kavel 5.402 m², bouwjaar ± 1896.

Wijnjewoude is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven. De ligging tussen de natuurgebieden Duurswouderheide, Weinjeterper Schar en de nabijgelegen landgoederen en bossen van Beetsterzwaag is fantastisch voor natuurliefhebbers. De bereikbaarheid van de grotere plaatsen in de vierhoek Drachten, Groningen, Assen en Heerenveen is bijzonder gunstig.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer met bad (douche in bad), toilet en wastafel
• Keuken v.v. 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven en vaatwasser
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Elektrisch 4 groepen en een aardlekschakelaar
• Een aansluitende kavel van 5610 m² wordt gepacht van Staatsbosbeheer