Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op donderdag 14 en vrijdag 15 juli 2022.

Gezocht: een koper met geduld! Bent u op zoek naar een jonge, betaalbare twee onder één kapwoning en kunt u wachten tot in het voorjaar van 2023 om te verhuizen? Dan is dit uw kans.

Aan deze in 2014 opgeleverde woning hoeft u niets meer te doen. En dat geldt ook voor de toekomst, want de woning is onderhoudsarm (kunststof kozijnen) gebouwd. De afwerking is modern en neutraal gehouden en zal daardoor bij velen in de smaak vallen. Ondanks de tuin op het oosten kunt u ‘s zomers de hele dag tot zelfs in de avond genieten van de zon. Bovendien heeft u geen achterburen wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met moderne open keuken (totaal ± 48 m²) en openslaande deuren naar de tuin met vrijstaande berging (± 6 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 9, 12 en 15 m²) en een moderne badkamer (± 8 m²). 2e etage: vaste trap naar de zolder met wasruimte en een 4e slaapkamer (± 11 m²).
Inhoud ± 380 m³, bouwjaar 2014, perceel 260 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, De A7 ligt wel buiten gehoorafstand.
Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warmwater d.m.v. CV combi Intergas (2014)
• Vloerverwarming op begane grond en 1e etage
• Moderne keuken: inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser
• Badkamer met douchecabine, 2e toilet, bad en wastafel
• Elektrisch: ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars en slimme meter
• Buitenkozijnen, ramen en deuren zijn van kunststof, dus onderhoudsarm
• Voorzien van 3 zonnepanelen
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting