Omschrijving

TIJDELIJK TE HUUR (1 jaar) en op korte termijn beschikbaar.

Voor de verhuur van deze vrijstaande woning met garage zijn we op zoek naar een nette huurder voor één jaar, die voldoet aan de volgende eisen:

1. vast inkomen
2. huisdieren in overleg, alleen na schriftelijke goedkeuring verhuurder
3. geen rokers
4. waarborgsom € 1.100 is van toepassing
5. huurcontract voor (circa) één jaar
6. huurprijs € 1.100 per maand (vooruitbetaling)

Belangstelling?
Reageer bij belangstelling via onderstaande link en niet via de button ‘ik ben geïnteresseerd’.
We nemen uitsluitend volledig ingevulde formulieren in behandeling: vul dit formulier in.

Vrijstaande villa in één van de meeste gewilde straten van Gorredijk. Met maar liefst 6 slaapkamers één van de ruimste woningen in het dorp. De woning is zeer degelijk gebouwd met betonvloeren op de begane grond en de eerste etage. Maar niet alleen de ruimte in het huis spreekt tot de verbeelding, want ook de tuin is extra groot. De totale kavel is maar liefst 786 m2.

Indeling: Begane grond: hal, toilet, woonkeuken, woonkamer, werkkamer, bijkeuken, garage. Etage: overloop, 4 slaapkamers waarvan één met een ruime inloopkast, grote badkamer. 2e etage: overloop met bergruimte en 2 slaapkamers. Woonoppervlakte ca. 190 m², zie plattegronden.

• Bouwjaar 2002, traditionele bouw
• Elektrisch: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
• CV en warm water d.m.v. CV ketel AWB thermomaster uit 2002
• Garage in spouw, met geïsoleerde betonvloer en elektrische deur
• Warmte-terug-win unit aanwezig
• Kavel 786 m²
• gasverbruik huidige huurders: 1177 m³
• elektrisch verbruik huidige huurders: 3827 Kwh

De woning wordt grotendeels inclusief stoffering aangeboden. Verder naar eigen wensen te maken mits gebruik gemaakt wordt van lichte (neutrale) kleuren. Anders in overleg met verhuurder. De huur is exclusief nutsvoorzieningen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.