Omschrijving

Alles is liefde….. daarom bij deze woning de gehele maand Februari: Verleidelijk Veel Valentijn Voordeel!

Tijdens de Valentijnsactie heeft u geen kosten koper. Zo kunt u duizenden euro’s besparen. De verkoper betaalt bij aankoop van deze woning tijdens de actieperiode namelijk de kosten koper. Er geldt namelijk een ‘Vrij Op Naam’ (VON) prijs in Februari 2023.

Wilt u meer weten over het verschil tussen Vrij op Naam en Kosten Koper? Neem contact op met ons kantoor of kom vrijblijvend langs op Valentijnsdag 14 Februari tijdens de inloopmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur.

Geschikt voor jong en oud! Deze prachtige vrijstaande woning in Nieuwehorne (nabij Heerenveen) met inpandige garage heeft namelijk erg veel te bieden: energielabel A, slaap- en badkamer op de begane grond, zeer veel ruimte, degelijk gebouwd, 3 slaapkamers en een badkamer op de etage, uitstekend onderhouden, een grote inpandige garage met vaste trap naar ruime zolder, een prachtige ligging en volledig voorzien van kunststof deuren, ramen en kozijnen. Dus ook nog onderhoudsarm!
Traditioneel gebouwd in 2000 en gelegen op een ruime kavel van 972 m² grenzend aan gemeentegroen.

Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

In de tweelingdorpen Nieuwehorne en Oudehorne zijn legio voorzieningen aanwezig, zoals scholen, kinderopvang, kerken, horeca, dorpshuis, buurt- en sportverenigingen, supermarkt en overige detailhandel. Natuurgebieden als het “Katlijker Schar”, “de Kiekenberg”, “de Tjongervallei” en Oranjewoud zijn nabij. Dit alles op 10 minuten autorijden van Heerenveen, de A32 (richting Zwolle) en de A7 (richting Drachten-Groningen).

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser (dec. 2022) en koelkast
• Badkamer begane grond: met ligbad, wastafel, douche en 2e toilet
• Badkamer etage: douche, wastafelmeubel, designradiator en 3e toilet
• Verwarming en warm water d.m.v. recent onderhouden CV combi ketel (Remeha 2014), de begane grond heeft vloerverwarming
• Elektrisch: 10 groepen, kookgroep, aardlekschakelaars en wisselstroommeter
• De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van een elektrische deur en een vaste trap naar de ruime bergzolder of
extra slaap/werkkamer
• De houten berging is deels geïsoleerd en voorzien van een zolder
• De tuin ligt op het zuiden
• Energielabel A