Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail!

Nu met een FUNDA prijs!

Wat een prachtig plekje in deze gewilde woonwijk. Met uitzicht over het binnenwater.
Zeer robuuste en keurig onderhouden vrijstaande woning (2002) in de wijk ‘Loevestein’. Met een oppervlakte van totaal ruim 180 m² een ideale gezinswoning. Op dit moment is een woonoppervlakte van 136 m² in gebruik, maar dat is eenvoudig te vergroten. Verder is sprake van een riante kavel van 575 m². En door een hoge gootlijn is de etage ook lekker ruim. Zomerdag kun je vanaf de overkant van de weg in een klein bootje stappen en winterdag kan het zo maar zijn dat er geschaatst kan worden. Veel mooier kan het niet worden toch….. Oh ja, de tuin ligt heerlijk beschut aan de zonkant!

Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen. De woning heeft met een geïsoleerde garage ook mogelijkheden voor slaap- en badkamer op de begane grond. Of een extra werkruimte voor o.a. thuiswerkers.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2019) met vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, zeepdispenser en een inductie kookplaat met
geïntegreerde wasemkap
• Schilderwerk buitenom is in 2021 professioneel uitgevoerd
• In 2014 v.v. 14 zonnepanelen met een vermogen van 3500 Wp
• Elektrisch: ruim voldoende groepen met overcapaciteit en aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2016)
• Badkamer, gerenoveerd in 2019: v.v. 2e toilet, wastafel, douche, luxe spiegel en een geïsoleerd ligbad
• Volledig en prima geïsoleerd, getuige het energielabel A
• Prachtige tuin met schuurtje. De tuin is gelegen aan de zonzijde.