Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op maandag 11 en dinsdag 12 juli 2022.

Wat een leuke vrijstaande woning! Deze goed onderhouden vrijstaande woning staat op een mooie plek in het dorp Terwispel. Door een uitbouw aan de achterzijde, met moderne keuken en badkamer, is er lekker veel ruimte op de begane grond. Vanuit de keuken met openslaande deuren stapt u zo in de prachtige tuin met veel privacy. De tuin is op het noorden waardoor u ’s zomers de hele dag tot in de avond van de zon kunt genieten. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, ramen en goten en daardoor onderhoudsvriendelijk.

Indeling: hal met trapopgang en meterkast, woonkamer met aangrenzende keuken en ruime badkamer. Etage: overloop, 2e toilet en 2 slaapkamers (voorheen 3). Vlizotrap naar de zolderverdieping. Voor afmetingen zie plattegrond. Bouwjaar 1961, perceel 357 m²

Terwispel is een gezellig dorpje met ca. 1000 inwoners, een eigen basisschool en veel sportverenigingen, gelegen op fietsafstand van Gorredijk en het bosrijke Beetsterzwaag. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de A7, tussen Heerenveen en Drachten. Binnen een halfuur bent u in Leeuwarden of Groningen.

Aanvaarding: in overleg, met voorkeur voor ca. 1 december 2022

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. eigen CV combi ketel (Nefit 2013), de Jacobus houtkachel en Janus pelletkachel zijn ter overname
• Keuken (2008) met oven, combi magnetron en kook/water eiland met 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. De losse koel/vries
combinatie is ter overname.
• Badkamer (2017) met douchecabine, dubbel wastafelmeubel, designradiator, wasmachine aansluiting en toilet
• Elektrisch: 7 groepen met 2 aardlekschakelaars en een krachtgroep
• Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en kunststof goten
• Op de etage zijn momenteel 2 slaapkamers, dit waren voorheen 3
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting