Ga naar de inhoud

Makelaar Terwispel

Sierd Moll is de makelaar in Terwispel. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen in Terwispel?

Bent u opzoek naar een mooie woning in Terwispel? Een prachtig dorp en een goede bereikbaarheid met Heerenveen en Drachten. Bekijk daarom nu ons ruime aanbod van koopwoningen in Langezwaag. Wij helpen u graag met aankopen!

Wonen in Terwispel is populair!

Makelaardij Sierd Moll uit Gorredijk is graag actief in het mooie Terwispel. Regelmatig helpen we kopers en verkopers bij de aankoop of verkoop van hun woning. Bekijk het aanbod in Terwispel.

Een heel gezellig dorp waar, door veel samenwerking, een prachtig complex is ontstaan met een dorpshuis en de gezamenlijke sportverenigingen. Er zijn maar liefst 30 verenigingen actief in dit kleine dorp. Voor de voorzieningen is Terwispel aangewezen op Gorredijk, in 10 minuten per fiets te bereiken. Je kunt er dus heerlijk wonen. Ook komt de turfroute door het dorp. Logisch ook dat hier een jaarlijkse dorpsfeest is en uniek mag het genoemd worden dat hier nog steeds een eigen dorpskrant verschijnt.

Koopwoningen in Terwispel

Wij hebben een mooie selectie van huizen die te koop staan in Terwispel.  Waarom wonen in Terwispel? Het dorp ligt tussen Gorredijk en Beetsterzwaag in waardoor de voorzieningen van beide plaatsen benut kunnen worden op ongeveer 15 minuten fietsen. Rond 1852 werd de Nieuwe Vaart gegraven. De Nieuwe Vaart in Terwispel maakt nu onderdeel uit van de Turfroute.

De Spaltenbrêge

De brug die het dorp Terwispel door midden deelt heet de Spaltenbrêge. Deze brug is aangelegd om De Nieuwe Vaart over te kunnen steken. De Nieuwe Vaart maakt nu onderdeel uit van de recreatieve vaarroute door de gemeente Opsterland en Zuidoost Friesland, de Turfroute.

Sporten

In Terwispel zijn er verschillende sport mogelijkheden. Bij sportvereniging Wispolia zijn de afdelingen voetbal, gymnastiek, tennis en badminton.  Veel van de activiteiten vinden plaats in Us Doarpshûs het dorpshuis van het dorp Terwispel

Landelijk wonen

In het dorp Terwispel staan prachtige huizen te koop, van oude boerderijen tot nieuwe vrijstaande woningen. Rustig wonen met als voordeel de uitgebreide voorzieningen van Gorredijk en Beetsterzwaag binnen bereik. Bekijk snel ons aanbod van huizen die we te koop hebben staan!

Huis verkopen Terwispel

Wilt u uw huis verkopen in Terwispel? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Terwispel? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is dat niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Terwispel. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Terwispel?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Terwispel. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?