Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op donderdag 23 en vrijdag 24 juni 2022.

Prachtige kans voor paardenliefhebbers en/of ruimtezoekers! Op een kavel van bijna 1 ha staat deze vanaf 1993 geheel verbouwde woonboerderij. Op een fraaie plek aan de rand van het populaire en bosrijke dorp Oldeberkoop, de parel van de Stellingwerven en op slechts 10 kilometer van de A32 (Wolvega). De woning is zeer degelijk gebouwd en heeft naast veel ruimte op de begane grond nog 4 slaapkamers op de etage. In de grote schuur is momenteel 1 paardenstal maar er is ruimte voor meer. Oldeberkoop ligt in Zuidoost Friesland, bijna op de grens van Drenthe en Overijssel, daardoor heb je hier het mooie van 3 prachtige provincies binnen handbereik.

Indeling: entree, toilet, badkamer (± 9 m²), woonkamer (± 40 m²), kelder, woonkeuken (± 18 m²), achterom (± 9 m²), bijkeuken (± 17 m²), schuur (± 155 m²) met paardenstal (± 20 m²) en een vrijstaande dubbele garage met zolder (± 58 m²), perceel weiland met paardenbak van 22 x 52. Etage: overloop, 4 slaapkamers (± 11, 16, 18 en 24 m²). Zolder via vlizotrap. Inhoud ± 1800 m³, perceel 9990 m², bouwjaar oorspronkelijk ca. 1930, verbouw vanaf 1993.

Kent u het eerste couplet uit het liedje ‘het dorp’ van Wim Zonneveld? Het zou bijna over Oldeberkoop kunnen gaan. Oldeberkoop heeft een prachtige historische kern (beschermd) en heeft mooie winkeltjes, galeries, een basisschool en een huisartsenpraktijk. Maar ook een multifunctioneel centrum voor sport, ontmoeten en het verenigingsleven. Het dorp is erg in trek bij liefhebbers van kunst, cultuur en natuur. De nabijgelegen natuurgebieden zoals bijvoorbeeld de Delleboersterheide en de Tjongervallei zijn werkelijk prachtig. De bereikbaarheid is ook prima. Binnen enkele minuten rijdt u op de A32 (Leeuwarden-Meppel) en de N381/E232 (Drachten-Assen).

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Nefit Topline 2012)
• Begane grond deels voorzien van vloerverwarming
• Elektrisch: 8 groepen, krachtgroep en 2 aardlekschakelaars
• Woonkeuken: 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven
• Badkamer: v.v. bad, 2 wastafels, douche en vloerverwarming
• Dak geheel voorzien van nieuwe dakpannen en dakpanplaten
• Paardenbak van ca. 22 x 52 meter aanwezig