Ga naar de inhoud
IndexWoning

IndexWoning App: 
Alles wat je moet weten over 
je huis in één dashboard. 
 
IndexWoning voor huiseigenaren én makelaars 
Als innovatieve makelaar zijn wij groot voorstander van moderne manieren om je woning digitaal te volgen. Natuurlijk is de waardeontwikkeling altijd leuk om bij te houden. Maar verduurzaming en de gevolgen daarvan op je energieverbruik en woonlasten zijn ook erg belangrijk. Onze app biedt huiseigenaren en makelaars de mogelijkheid om precies te zien hoe huizen scoren op onder meer waarde, verbruik en duurzaamheid, en hoe dit zich verhoudt tot vergelijkbare woningen. 
 
Op basis van informatie over vergelijkbare woningen (uit de omgeving) kan de app namelijk interessante voorspellingen doen. Zo zie je het energieverbruik van je buren, maar kunnen er ook voorspellingen worden gedaan over wat je woning in de nabije toekomst waard is. 
 
“Echt geweldig hoe IndexWoning het mogelijk maakt om zo gedetailleerd de woningwaarde te volgen en te voorspellen. Dit helpt ons als makelaars ook om onze klanten beter te adviseren!” 
 
Samen met makelaars bouwen aan een duurzame woontoekomst 
Wij geloven dat het verduurzamen van woningen sneller en efficiënter kan. Een belangrijke factor die verduurzaming stagneert, is gebrek aan informatie. Hoe minder je weet over je huis, des te minder aantrekkelijk het is om je te oriënteren in verduurzamingsmogelijkheden. 
 
In de scenariomodus van de app kun je snel en objectief de effecten van verduurzaming (zoals zonnepanelen of isolatie) inzien op waardeontwikkeling, energie en woonlasten. Dit stelt huiseigenaren in staat sneller beslissingen te nemen en zo hun woning aantrekkelijker te maken op markt. Door samen met huiseigenaren en makelaars kennis en behoeften uit te wisselen, kunnen vraag en aanbod en (duurzame) innovaties elkaar sneller vinden. Kennis uitwisselen is kennis vermeerderen en versterken. 
 
De app is de verbindende schakel tussen alles wat huiseigenaren en marktpartijen weten en zouden willen weten. Het delen van zoveel mogelijk informatie en kennis rondom verschillende waardethema’s van woningen, zal het aankopen, verkopen en verduurzamen van woningen alleen maar ten goede komen. 
 
Ligt alle informatie over alle woningen dan op straat? 
Zeker niet. De app beschikt over een huiskluis. Zo bewaren huiseigenaren belangrijke huisdata overzichtelijk, gesorteerd en veilig op één plek. Zij beheren de gegevens en bepalen met wie ze het delen. Handig bij verhuizingen, wanneer nieuwe bewoners meer willen weten over bijvoorbeeld taxaties. 
 
We willen vooral een centraal platform bieden voor huiseigenaren, zodat ze zelf beschikbare gegevens van hun woning combineren met voor hen nuttige overzichten en indices. Met als doel huiseigenaren overzicht, inzicht en grip te geven op verschillende (duurzame) woningwaarden en de ontwikkeling daarvan in relatie tot anderen. 
 
Download en ontdek het zelf 
Download nu de IndexWoning app via indexwoning.nl/ontdek-de-app en maak kennis met de vele voordelen. 
 
“Onze app is niet alleen een tool, het is een stap naar een duurzamere woningmarkt. Zo helpt huisinformatie bij het bouwen aan meer duurzame keuzes.”

Meer blogs en vlogs

Appje sturen?