Omschrijving

Grotendeels gebouwd in 2001 !

Prachtig gelegen nabij natuurgebieden van It Fryske Gea: de Delleboersterheide en Diakonievene, met prachtige wandelroutes, liggen bijna in uw achtertuin!

Dagelijks genieten van het uitzicht op uw eigen paarden, tuin en over de weilanden? Dat kan bij deze luxe woonboerderij met vrijstaande stallen. In 2001 onder architectuur bijzonder smaakvol gemoderniseerd en grotendeels nieuw opgebouwd, daardoor een prachtig geheel met volop mogelijkheden. Door de indeling en de ruimte zeer geschikt voor o.a. thuiswerken, kangoeroe wonen, mantelzorg of B & B.

Niet alleen door de prachtige ligging een uniek object, maar zeker ook voor de paardenliefhebber een buitenkans. Wat te denken van de paardenbak van 20 x 40 met Agterbergbodem, stapmolen en de stalruimte met totaal 6 boxen, zadelkamer en spoelplaats. Geen paarden? Ook dan woont het hier uiteraard prachtig en kunt u volop genieten van de rust en uw heerlijk ruime kavel.

Indeling woonboerderij: ruime entree met garderobekast en toilet, centrale hal met prachtige trapopgang, sfeervolle woonkeuken met voorraadkast, ruime woonkamer met open haard en openslaande deuren (2x) naar de tuin, achterom, bijkeuken, badkamer, slaapkamer, werkkamer, hobbykamer en 2e keuken.
Etage voorhuis: overloop, toilet, badkamer en slaapkamer. Etage achterhuis: overloop, prachtige vide, 3 slaapkamers, badkamer en een berging. 2e etage: vaste trap, vide, overloop en slaapkamer. Vrijstaande schuur (bakhuis) en (paarden)stal. (Voor de afmetingen verwijzen we naar de plattegronden).

Goed om te weten: het energielabel wordt helaas en ten onrechte afgegeven op basis van het bij de overheid geregistreerde bouwjaar. Dat is bij deze woonboerderij 1930, terwijl ruim 80% van de woonboerderij in 2001 is gebouwd. Het label is derhalve geen juiste weergave van de werkelijkheid. Uiteraard kunnen we u inzage geven in het energieverbruik indien gewenst. Dat geeft een beter en realistischer beeld.

Nijeberkoop is het kleinste dorp in de gemeente Ooststellingwerf op slechts enkele kilometers van Oldeberkoop. In Oldeberkoop zijn veel voorzieningen zoals o.a. een bakker, slager, supermarkt, basisschool, sportschool en div. sportverenigingen.
 
Perceel 6.800 m², bouwjaar grotendeels 2001 en deels ± 1930
 
We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer begane grond: ligbad, douche, 2 x wastafel en toilet
• Badkamer etage voorhuis: douche en wastafel
• Badkamer etage achterhuis: douche en dubbele wastafel
• Keuken: met 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, quooker, combi magnetron, oven, koelkast en vaatwasser
• Verwarming en warm water d.m.v. 3 cv ketels (voorhuis, achterhuis en stal). Op de begane grond grotendeels
 vloerverwarming.
• Elektrisch: ruim voldoende met krachtstroom aansluiting in de stal
• Aangesloten op het riool
• Glasvezel aansluiting is aanwezig
• Het voorhuis kan zelfstandig bewoond worden
• De paardenbak van 20 x 40 m² is met vergunning aangelegd en voorzien van een Agterberg bodem
• De huidige stalruimte was voorheen een dubbele garage met carport en kan weer in de oorspronkelijke staat
 gebracht worden, ook een aanpassing tot gastenverblijf hiervan is mogelijk