Omschrijving

Sfeervolle en knusse jaren 30 woning met een grote garage. Ideaal voor starters of een jong gezin en mensen met een hobby die ruimte vraagt. De huidige bewoners hebben er met veel plezier gewoond, maar willen graag wat meer ruimte voor hun gezin. Ze hebben de woning sinds 2006 gemoderniseerd en voorzien van CV installatie. De sfeer is daarbij gelukkig bewaard gebleven.

Indeling: entree, hal, keuken met doorgang naar de woonkamer met eethoek (totaal ca. 33 m²), kelder, bijkeuken/achterom met toilet, badkamer. Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 5½, 5 en 8 m²), wasmachineruimte. Achter de woning is een mooie overkapping gebouwd. Verder is er een grote garage (± 40 m²), geschikt voor 2 auto’s. En er is een eenvoudige berging. Inhoud ± 300 m³, perceel 381 m², bouwjaar oorspronkelijk ca. 1932.

Wijnjewoude is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven.
De ligging tussen de natuurgebieden Duurswouderheide, Weinjeterper Schar en de nabij gelegen landgoederen/bossen van Beetsterzwaag is fantastisch voor natuurliefhebbers. De bereikbaarheid van de grotere plaatsen in de vierhoek Drachten, Groningen, Assen en Heerenveen is bijzonder gunstig.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2015, geplaatst in 2019): met 4 pits elektrische kookplaat, vaatwasser, combi magnetron, koelkast en afzuigkap
• Badkamer : wastafel en douche
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Remeha 2006)
• Elektrisch: slimme meter, 5 groepen, krachtgroep en 2 aardlekschakelaars
• Geheel voorzien van isolerende beglazing met 2 suskasten
• In 2017 buitenom geschilderd (in eigen beheer)
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting