Omschrijving

Ideale bungalow!
Nog niet toe aan een appartement maar wilt u wel graag lekker gelijkvloers wonen?
Pak uw kans bij deze keurige bungalow met garage, carport en besloten tuin. Gelegen op een kavel van 465 m² en niet ver van het centrum van Gorredijk. Zeer goed onderhouden, gemoderniseerd én geïsoleerd.
In de periode tussen 2014 en 2019 is de bungalow uitgebouwd, gemoderniseerd en geïsoleerd. Inmiddels volledig voorzien van isolerende beglazing, dakisolatie, vloerisolatie, 11 zonnepanelen. Energiezuinig! Door de uitbouw is de woonkamer vergroot en een extra slaapkamer gecreëerd. De woonkamer is gelijktijdig voorzien van twee openslaande deuren.

Ook de ligging is prima. Na het afsluiten van de brug bij ’t Weike (voor auto’s) is het nog rustiger geworden.
Indeling en afmetingen woonhuis: de woning heeft een speelse indeling; hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen. Op het erf is verder een grote garage en een hobbyruimte / overdekt terras met glazen schuifwand aanwezig.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2006): v.v. oven, 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser
• Badkamer (2010): met 2e toilet, douche en wastafel en infrarood verwarming
• Elektrisch: 11 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2011)
• Waar nodig voorzien van screens en horren
• Waterontharder aangebracht
• De woning is aangemeld voor glasvezel
• De oprit is ruim genoeg voor maar liefst 3 auto’s.
• De dakbedekking is in 2019 vernieuwd inclusief isolatie!
• Voorzien van 11 zonnepanelen (capaciteit 250 Wp per stuk), huidige energielasten slechts € 40,00 per maand (mede door gebruik houtkachel)