Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail.

Val jij als starter met je neus in de boter? Bouwjaar 2010/2011. Kortom, een unieke kans voor starters om nabij het centrum in een vrijwel nieuwe woning te wonen en nog betaalbaar ook! Door Van Wijnen traditioneel gebouwd met hoge gootlijn in het fraai opgezette plan Voltawerk. Voorzien van kunststof kozijnen dus weinig onderhoud.

Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. Intergas HR combi ketel (2010)
• Keuken met 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en combi oven
• Badkamer: v.v. 2e toilet, douche en wastafel
• Elektrisch: 6 groepen, 2 aardlekschakelaar
• In 2010/2011 gebouwd door van Wijnen met SWK garantie