Ga naar de inhoud
Woonevent Gorredijk

Woonevent Gorredijk

Op dinsdagavond 2 april 2024 organiseert Van Campen & Dijkstra in samenwerking met Sierd Moll Makelaars en Van Dijk Notariaat het Woonevent.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van je woning of wil je informatie over het woningaanbod in de regio? Wil je jouw huis klaarmaken voor de toekomst of wil je juist een andere woning kopen? En wil je weten wat hierbij jouw rechten en plichten zijn?

Kom dinsdag 2 april tussen 19.00 uur en 21.00 uur naar het Woonevent aan de Brouwerswal 1 in Gorredijk, laat je informeren en stel alle vragen die je hebt. Toegang is gratis.

Aanmelden kan via het formulier:

We zien je graag!

Hypotheekadvies

Onze hypotheekadviseurs Jacob Heida en Eelke Veenstra staan deze avond voor je klaar om alle vragen op het vlak van de financiering van jouw woonwensen te beantwoorden.

Onze hypotheekadviseurs zijn gecertificeerde Adviseurs Duurzaam Wonen en kunnen je ook informeren over de mogelijkheden omtrent verduurzaming van je woning en de financiering daarvan. Dit kan met de eventuele overwaarde van je huis, door een extra hypotheek te nemen of met behulp van subsidies. Wij adviseren je hier graag over.

Makelaar

Namens Sierd Moll Makelaars zijn makelaars Sierd Moll, Maarten Uithol en Jeannette Schram-Moll ook aanwezig op het woonevent. Als hét makelaarskantoor in Gorredijk en Zuidoost Friesland kunnen zij je alles vertellen over het woningaanbod in de regio en de mogelijkheden voor het verkopen van je eigen woning.

Maar ook wanneer je wilt weten wat de huidige waarde van jouw woning is, kun je bij hen terecht. Zij geven je daarnaast graag tips hoe je de waarde van je huis en daarmee de verkoopkansen kunt verhogen.

Notaris

Namens Van Dijk Notariaat uit Gorredijk is notaris Cor van Dijk er ook bij op donderdag 1 juni.

De notaris vertelt je graag over zijn rol bij de financiering van een woning en het vestigen van de hypotheek. Maar hij kan je ook helpen bij het vastleggen van je wensen wat betreft je nalatenschap.

En heb je kinderen die je financieel wilt helpen, bijvoorbeeld met een schenking, dan kun je al je vragen daarover ook stellen aan de notaris.

Aanmelden

Meer blogs en vlogs

Appje sturen?