Omschrijving

Buitenkans voor starters!
Val jij als starter met je neus in de boter? Deze ruime tussenwoning is in 2010/2011 gebouwd door Van Wijnen in het fraai opgezette plan Voltawerk. De woning heeft een hoge gootlijn en daardoor veel ruimte op de etage, bovendien is er een vaste trap naar de zeer ruime zolder waar met gemak nog een slaapkamer gemaakt kan worden. Voorzien van kunststof kozijnen dus weinig onderhoud.
Een unieke kans voor starters om nabij het centrum in een vrijwel nieuwe, onderhoudsarme woning te wonen en nog betaalbaar ook!

Indeling: entree, toilet, tuingerichte woonkamer, half open keuken en vrijstaande berging.
Verdieping: 3 slaapkamers, overloop en een badkamer.
Vaste trap naar de ruime zolder met mogelijkheid van 4e (slaap)kamer

Voor een uitgebreider beeld van de indeling: Hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. Intergas HR combi ketel (2010)
• Energielabel A
• Eenvoudige maar nette keuken zonder inbouwapparatuur
• Badkamer: v.v. 2e toilet, douche en wastafel
• Elektrisch: 5 groepen en 2 aardlekschakelaars
• In 2010/2011 gebouwd door van Wijnen