Ga naar de inhoud

De makelaar voor Aldeboarn

Sierd Moll is de makelaar in Aldeboarn. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen in Aldeboarn?

Bent u opzoek naar een mooie woning in Aldeboarn? Een prachtig dorp en een goede bereikbaarheid met Heerenveen en Drachten. Bekijk daarom nu ons ruime aanbod van koopwoningen in Aldeboarn. Wij helpen u graag met aankopen! 

Huis verkopen Aldeboarn

Wilt u uw huis verkopen in Aldeboarn? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Aldeboarn? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is het niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Aldeboarn. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Bezienswaardigheden Aldeboarn

Aldeboarn is een dorp in de gemeente Heerenveen. Tot 1 januari 2014 maakte het deel uit van de opgeheven gemeente Boarnsterhim. Het dorp telt een kleine 1450 inwoners.

Het dorp is gelegen aan weerszijden van het riviertje de Boorne, niet ver van het Leppa Akwadukt, in de autosnelweg A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden. Het is een mooi dorp aan de Turfroute en staat o.a. bekend om de jaarlijkse Gondelvaart. Verder heeft het dorp een eigen voorzieningen zoals een tweetal basisscholen, een kleine supermarkt, snackbar, cafés en een prima busverbinding naar Akkrum (treinverbinding) en de A32/A7 (Leeuwarden/Heerenveen e.d.).

Een deel van Oldeboorn is een beschermd dorpsgezicht, een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Friesland. Verder zijn er in het dorp een aantal rijksmonumenten.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Aldeboarn?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Aldeboarn. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?