Makelaardij Sierd Moll steunt KWF Samenloop voor Hoop Gorredijk (en onlangs Maarten van der Weijden)

Als makelaar krijgen we om hele verschillende redenen opdrachten tot aan- of verkoop van woningen. Vaak leuke redenen (samenwonen, gezinsuitbreiding, nieuwe baan), maar soms ook ook vanwege hele vervelende omstandigheden (ontslag, scheiding, ziekte of nog erger; overlijden). Eigenlijk komt een deel van onze omzet voort uit andermans ellende. Één van die ziektes is kanker. We kunnen als makelaars op zo’n moment alleen maar de zorgen van deze mensen verkleinen door onze ervaring en inzet te gebruiken bij een eventuele aan- of verkoopbegeleiding. Maar we kunnen natuurlijk wel iets extra’s doen door ons als kantoor in te zetten voor KWF. Dat zijn we eigenlijk wel moreel verplicht (vinden wij). Vandaar dat wij dit jaar 2km mee gezwommen hebben met Maarten van der Weijden (22 juni) en mee zullen lopen met Samenloop voor Hoop in Gorredijk (21/22 september), om geld in te zamelen voor KWF en de Maarten van der Weijden foundation. Uiteraard doen we een behoorlijke eigen financiële bijdrage. Maar we zoeken ook sponsoren voor dit goede doel.

Inmiddels lopen we met 25 mensen voor het team Makelaardij Sierd Moll mee aan de Samenloop voor Hoop Gorredijk op 21 en/of 22 september. 

Wij betalen dus € 100,— per teamlid aan KWF en daarnaast mogen lopers zelf sponsoren zoeken voor hun deelname. Maar dat laatste is niet verplicht. Zo zetten we ons beste beentje voor en lopen we samen mee!  De loop start om 14.00 uur op 21 september en eindigt om 14.00 uur op 22 september. Heb je nog leuke ideeën dan staan we daar zeker voor open.


Niet lopen maar wel steunen? Dat kan!
Steun (via ons kantoor) het KWF Samenloop voor Hoop Gorredijk.
Doe een financiële bijdrage voor het meelopen van Sierd, Jeannette, Iepie en Petra en het team Makelaardij Sierd Moll voor de Samenloop voor Hoop Gorredijk.


Steun (via ons kantoor) het KWF Samenloop voor Hoop Gorredijk en/of de Maarten van der Weijden foundation….

1. Steun (via ons kantoor) het KWF Samenloop voor Hoop Gorredijk.
Doe een financiële bijdrage voor het meelopen van Sierd, Jeannette, Iepie en Petra en het team Makelaardij Sierd Moll voor de Samenloop voor Hoop Gorredijk.

 

Misschien lukt het ook (als)nog voor onze zwemtocht met Maarten van der Weijden:

2. Financiële bijdrage voor Sierd voor het meezwemmen met Maarten van der Weijden. Klik hier voor info/donatie.
3. Financiële bijdrage voor Jeannette voor het meezwemmen met Maarten van der Weijden. Klik hier voor info/donatie.

 

0/5 (0 Reviews)