Ga naar de inhoud

Makelaar Bakkeveen

Sierd Moll is de makelaar in Bakkeveen. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen in Bakkeveen?

Bent u opzoek naar een mooie woning in Bakkeveen? Een prachtig dorp en een goede bereikbaarheid met Drachten. Bekijk daarom nu ons ruime aanbod van koopwoningen in Bakkeveen. Wij helpen u graag met aankopen! 

Huis verkopen Bakkeveen

Wilt u uw huis verkopen in Bakkeveen? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Bakkeveen? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is het niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Bakkeveen. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Bakkeveen?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Bakkeveen. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?