Ga naar de inhoud

Makelaar Beetsterzwaag

Sierd Moll is de makelaar in Beetsterzwaag. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen in Beetsterzwaag

Bent u opzoek naar een mooie woning in het pittoreske dorpje Beetsterzwaag? Een prachtig dorp aan de rand van het bos en een goede bereikbaarheid met Heerenveen en Drachten. Bekijk daarom nu ons ruime aanbod van koopwoningen in Beetsterzwaag. Wij helpen u graag met aankopen! Bekijk het aanbod in Beetsterzwaag.

Woningen kopen in Beetsterzwaag

Beetsterzwaag was vroeger een aanzienlijk dorp. Niet omdat het zoveel inwoners had, maar vanwege de aanwezige adel die het aanzien van het dorp bepaalde. Diverse monumentale panden en tuinen in de Hoofdstraat, die minstens drie en een halve eeuw oud is, zijn stille getuigen van de rijke adellijke bewoners in de 18e en 19e eeuw.

Landgoed Lauswolt

In de eerste week van 2007 kwam het dorp in het nieuws doordat er formatie-besprekingen voor het nieuwe kabinet plaatsvinden tussen CDA, PvdA en de ChristenUnie. Jan Peter Balkenende, Wouter Bos en André Rouvoet overlegden er achter gesloten deuren op het even buiten de bebouwde kom van het dorp gelegen landgoed Lauswolt onder leiding van informateur Wijffels.

Monumentale panden

Een van de bekendste gebouwen dat Beetsterzwaag rijk is, is Lyndensteyn. Dit uit 1821 stammende zomerverblijf van de familie Van Lynden is later door de familie ondergebracht in de Corneliastichting. Deze stichting, genoemd naar de jong overleden Cornelia van Lynden, moest een gratis ziekenhuis voor Friese kinderen in stand houden. Beetsterzwaag telt 46 rijksmonumenten.

Wandelroutes

In en rondom Beetsterzwaag liggen meerdere wandelroutes. Deze routes brengen u langs Friese wouden heide en mooie vennen.

Mooie huizen en wijken in Beetsterzwaag

Bekijk hier welk huis te koop is via ons aanbod onderaan deze pagina.

Huis verkopen Beetsterzwaag

Wilt u uw huis verkopen in Beetsterzwaag? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Beetsterzwaag? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is dat niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Beetsterzwaag. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Beetsterzwaag?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Beetsterzwaag. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?