Ga naar de inhoud

Makelaar Katlijk

Sierd Moll is de makelaar in Katlijk. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen in Katlijk?

Bent u opzoek naar een mooie woning in Katlijk? Een prachtig dorp en een goede bereikbaarheid met Heerenveen en Drachten. Bekijk daarom nu ons ruime aanbod van koopwoningen in Jubbega. Wij helpen u graag met aankopen!

Woningaanbod Katlijk

Bekijk hier ons aanbod aan huizen in Katlijk. Op het moment is er één woning beschikbaar.

Klik hier om de woning in Katlijk te bekijken.

Huis verkopen Katlijk

Wilt u uw huis verkopen in Katlijk? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Katlijk? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is dat niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Katlijk. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Katlijk?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Katlijk. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?