Ga naar de inhoud

Makelaar Donkerbroek

Sierd Moll is de makelaar in Donkerbroek. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen in Donkerbroek?

Bent u opzoek naar een mooie woning in Donkerbroek? Een prachtig dorp en een goede bereikbaarheid met Heerenveen en Drachten. Bekijk daarom nu ons ruime aanbod van koopwoningen in Donkerbroek. Wij helpen u graag met aankopen! 

Huis verkopen Donkerbroek

Wilt u uw huis verkopen in Donkerbroek? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Donkerbroek? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is het niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Donkerbroek. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Winkels

Donkerbroek beschikt over een eigen Coop supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er een aantal woonwinkels en een bloemist.

Tentfeest

Elk jaar is er in juli een tentfeest in Donkerbroek. Tijdens dit evenement is er plaats voor muziek en andere activiteiten. Het tentfeest is een evenement voor en door inwoners uit Donkerbroek. Echter komen er ook steeds meer mensen naar het evenement welke niet uit Donkerbroek komen.

Voetbal

Sv Donkerbroek is een sport vereniging met de afdelingen gymnastiek, korfbal en voetbal. Om de lidmaatschapskosten zo laag mogelijk te houden bestaat de vereniging bijna volledig uit vrijwilligers.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Donkerbroek?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Donkerbroek. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?